CV ketels

loodgieter-schagen-cv-ketel-1

loodgieter-schagen-cv-ketel-3

loodgieter-schagen-cv-ketel-2

CV ketel, de loodgieter installeert ‘m!

CV ketels treft u aan in vrijwel iedere woning en in ieder pand. De CV ketel is belangrijk want zonder deze ketel heeft u geen warm water of verwarming. Het is van belang wat voor ketel u heeft, oudere ketels verbruiken vaak meer energie dan nieuwe ketels. Een oude ketel kan u dus meer geld kosten dan eigenlijk nodig is. Wij vervangen ketels en doen volledige nieuwe installaties.

CV ketel vervangen.

Bij het vervangen van de CV ketel zullen sommige loodgieters alleen de ketel vervangen. Wij werken met zicht op kwaliteit en kiezen er in vrijwel alle gevallen voor om expansievat, rookgasafvoer, appendages ( gaskraan, waterkraan, overstortventiel) te vervangen. Waarom doen wij dit? Hierdoor bent u de komende 10 jaar weer verzekerd van een goed werkend systeem en wordt het volgens de nieuwste norm aangelegd. Bovendien krijgt u naast de fabrieksgarantie nog eens 2 jaar volledige garantie bij de installatie.

CV ketel installeren

Als loodgieter weten wij het verschil tussen de verschillende CV ketels. Wij installeren alleen de nieuwste modellen en kiezen vaak voor Intergas of Remeha. Dit zijn de zuinigste en beste ketels beschikbaar! Wij meten bij het plaatsen van uw ketel deze in op uw behoeftes, ook dit helpt bij het besparen van energie.

Loodgieters TBS biedt de volgende mogelijkheden en voordelen:
  • vervangen van uw oude CV installatie
  • volledige nieuwe installaties
  • u kunt bij ons terecht voor het huren van de ketel in plaats van kopen
  • uw CV ketel op afbetaling kopen is mogelijk
  • snelle service bij is onderhoud en storing in samenwerking met Energieservice Noordwest