Radiatoren

loodgieter-schagen-radiatoren-3

loodgieter-schagen-radiatoren-1

loodgieter-schagen-radiatoren-2

Radiatoren

Radiatoren zijn de meest gebruikte bron van verwarming in panden en woonhuizen. Uw loodgieter installeert radiatoren op de huidige cv ketel of kijkt naar een totaaloplossing afhankelijk van uw wensen. Waar vroeger de radiatoren weggewerkt werden is het tegenwoordig de trend ze te laten zien. Op het gebied van uiterlijk en design is er bijzonder veel mogelijk. Aangepast aan uw interieur en type ruimte.

Radiatoren in de badkamer

Voor de badkamer kunt u kiezen voor handdoek radiatoren, zo heeft u altijd een droge handdoek en voorkomt u vochtige lucht in de badkamer. Wij voorzien vrijwel altijd alle radiatoren van thermostaatknoppen of regelventiel zo kunt u alle radiatoren onafhankelijk van elkaar regelen. Dit is prettig om per ruimte te doen vanwege de temperatuur maar levert daarnaast een goede besparing op in energieverbruik. Heeft u nog geen radiatoren waarbij de temperatuur individueel te regelen is? Laat deze dan direct installeren, dat u ze terug verdient is een garantie.

Vloerverwarming

Een alternatief voor radiatoren is vloerverwarming. Doordat deze niet zichtbaar kan het weggewerkt worden in iedere ruimte, wat het doel van de ruimte ook is. Wanneer een nieuwe vloer geplaatst wordt is het goed uzelf de vraag te stellen: “Wil ik vloerverwarming?” U kunt deze namelijk gemakkelijk laten installeren en heeft daarna altijd het plezier van een warme vloer in bijvoorbeeld keuken of badkamer. Bovendien bespaart het ruimte en kan het in combinatie met een designradiator of handdoekradiator gebruikt worden.